Gosselin neemt Antwerp Cargo Movers over

Gosselin Group heeft alle aandelen verworven van Antwerp Cargo Movers, een expeditieberijf gespecialiseerd in houtproducten. ACM zal als onafhankelijk bedrijf verder kunnen groeien. 

De eigenaars van ACM waren op zoak naar een een nieuwe aandeelhouder. “Antwerp Cargo Movers specialiseert zich in het behandelen van Forest business. Zij verschepen boomstammen vanuit diverse locaties in Europa naar het Far East en bieden hier een all-in oplossing aan de klant. In de Gosselin Groep, wiens 90 jaar ervaring in de logistieke sector een belangrijke rol speelde bij deze beslissing, vonden zij de perfecte partner om hun groeiambities te ondersteunen. Antwerp Cargo Movers zal onder meer kunnen rekenen op onze backoffice-oplossingen en logistieke ondersteuning”, aldus Mark Smet, CEO van Gosselin Group.

Ondanks het feit dat Gosselin binnen de Logistics divisie een soortgelijke business unit heeft zal ACM als onafhankelijk bedrijf actief blijven. Het Antwerpse bedrijf bestaat uit 19 werknemers en draaide in 2022 een omzet van 45miljoen euro.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo