Hubtex optimaliseert MAXX meerwegzijlader 

De Duitse constructeur Hubtex presenteert de nieuwe versie van zijn nieuwe MAXX, een elektrische meerweglader. Zijn belangrijkste voordeel: wendbaarheid.

De nieuwe MAXX van Hubtex is ontworpen voor gebruik in smalle magazijngangen en in hoge stellingen, zowel binnen als buiten. Het centrale element van het voertuig is het gepatenteerde HX 360° stuursysteem. In combinatie met het multidirectionele chassis maakt dit systeem zijwaartse, frontale en cirkelvormige bewegingen mogelijk zonder te stoppen. Het model is onlangs ook opnieuw ontworpen met een gewijzigde cabine en een herwerkt nivelleringssysteem. De MAXX is verkrijgbaar in verschillende varianten die ladingen van 3.000 of 4.500 kg kunnen verplaatsen. De batterijen hebben een capaciteit van 48 of 80 volt. Er zijn zes masttypes beschikbaar voor een hefhoogte tot 7,5 meter. Het voertuig is bijzonder geschikt voor het vervoer van hout, aluminium, kunststof, ramen, deuren en voor de handel in hout en bouwmaterialen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo