Featured Video Play Icon

Innovatieve herbruikbare transportverpakkingen [Advertorial]

Loadhog is een multi-award winnende, employee-owned fabrikant in de UK, die zich focust op het ontwerpen, produceren en verkopen van herbruikbare transportverpakkingen.

Een groot deel van de groei van Loadhog is gebaseerd op investeringen in productontwikkeling. Ze hebben het doel gesteld om 25% van hun inkomsten uit producten van minder dan vier jaar oud te halen om ervoor te zorgen dat we gefocust blijven om de markt voortdurend uit te dagen met nieuwe oplossingen.

Als marktleidende pioniers werkt Loadhog nauw samenwerken met hun klanten om geavanceerde oplossingen te ontwikkelen die leiden tot duurzame veranderingen in supply chains over de hele wereld. De meeste recente toevoegingen aan het Loadhog assortiment zijn de Omnimax en the Autotote container die beide unieke voordelen bieden in hun respectieve markten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo