[DEALER] Jorgen Gielen (fleetmanager bij Ford Peerlings): “Onze klanten zijn onze ambassadeurs”

Peerlings is een Ford Transit Center dat fungeert als een deskundig servicestation voor lichte bedrijfsvoertuigen. “Dat is een label waar strenge voorwaarden aan verbonden zijn”, zegt Fleetmanager Jorgen Gielen. “Zoals een toegewijd salesteam voor bedrijfsvoertuigen, de aanwezigheid van een ruim aantal beschikbare demovoertuigen, het volledige gamma in de showroom, een voorrangsboeking op onderhoud en de 24/7 Ford Assistance.”

Ontzorging van de klant zit er bij Peerlings ingebakken. Ford Garage Peerlings is sinds 1970 een begrip in Noord-Limburg. Met Philip Peerlings als zaakvoerder is het bedrijf in Limburg aan de  tweede generatie toe. Philip wist door zijn jarenlange ervaring in de verkoop van Ford bedrijfsvoertuigen de Ford Garage Peerlings uit te bouwen tot gespecialiseerd Ford Transit Center voor de regio Noord-Limburg. “Het zakenleven is voor vele klanten zo al veeleisend genoeg dat het de meeste klanten aan tijd en expertise ontbreekt om zich ook nog bezig te houden met de zorg over het wagenparkbeheer”, zegt Philip. “En dat is precies de sterkte van ons bedrijf, waar de ‘ontzorging’ van de klant centraal staat.”

“Al onze afdelingen zijn afgestemd om te voldoen aan de behoeften van de professionele fleetklant.”

“De eerste wagen verkopen aan een klant is niet het belangrijkste”, zegt Jorgen Gielen. “Maar de klant op zijn wenken bedienen zodat hij de ambassadeur wordt van je firma. Dat is veel belangrijker en daar zijn we ons hier bij Ford Peerlings zeer van bewust.”
“Om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, opent Peerlings zijn deuren iedere weekdag om 7 uur ’s morgens en dat tot 18 uur ’s avonds”, zegt Jorgen. “Op zaterdag zijn we open van 9 tot 16 uur.
Deze ruime openingsuren vormen slechts één van de vele extra’s die Ford Peerlings NV zijn klanten aanbiedt, want klanten ontzorgen is de teamspirit bij Peerlings!”
Met een eigen service center, een carrosserieafdeling en een bandencentrale heeft Peerlings alles onder één dak.
“Natuurlijk begint dit ‘One Stop Shopping’-proces al bij de aankoop van uw auto”, aldus Jorgen. “Ford Credit – de financiële partner van Ford – biedt scherpe aanbiedingen voor Ford Options en Ford-financieringen. Bovendien kunnen professionals bij Peerlings terecht voor aantrekkelijke financierings- en leasevoorstellen.”
“Al onze afdelingen zijn afgestemd om te voldoen aan de behoeften van de professionele fleetklant, of het nu gaat om een snelle interventie, een servicebeurt óf ondersteuning van het wagenpark van de klant. Met ‘Ford PRO’ wordt de bedrijfstijd – de uptime – van het voertuig geoptimaliseerd. Zo wordt een onderhoudsbeurt gesignaleerd of een mankement zoals een band die druk verliest. Daardoor is het voor de klant steeds helder en duidelijk als het over het beheer en het onderhoud van zijn Ford wagenpark gaat.”


VESTIGINGEN

Peerlings NV
Lindelsebaan 46 · 3900 Pelt · +32 (0)11 64 24 84
www.peerlings.be

Garage Peerlings
Stationsstraat 242 · 3920 Lommel · +32 (0)11 80 40 39
www.peerlingslommel.be“De correcte opvolging door hun fleetafdeling zorgt voor een minimum aan stilstand.”
Robrecht Van Renterghem, Variofood

 


 

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

Ford Ranger Wildtrak (voorstelling en testimonial Aceg) – BOUW.TV 25

De Ford Ranger, dat is eigenlijk een soort levende legende in de pick-up-wereld. We zijn vandaag op bezoek bij een bedrijf dat fan is van dit onverwoestbare werkpaard, maar eerst stel ik deze nieuwste generatie aan jullie voor! De vorige generatie van de Ranger was een monstersucces, met jarenlang een nummer 1-plaats in het segment […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo