Kamag terminaltrekkers nu ingevoerd via Heavy Handling

Heavy Handling, onderdeel van Van den Dorpe Group, heeft onlangs een BeNeLux overeenkomst afgesloten met de Duitse fabrikant TII Kamag. Heavy Handling wordt de nieuwe invoerder van Kamag terminaltrekkers.

Het portfolio van TII Kamag omvat o.a. de de Kamag PT, een trekker die speciaal is ontworpen voor het verplaatsen van alle gangbare opleggers en containerchassis, en de Kamag Swap Body Transporter voor wissellaadbakken.

.“Het toevoegen van TII Kamag aan onze merkenportfolio laat ons toe om een oplossing te kunnen bieden voor elke logistieke uitdaging van onze klanten, gaande  van de kleinste transpallet en heftrucks tot de zwaarste reachstackers, overslagkranen en terminal trekkers” bevestigt Simon Van den Dorpe, zaakvoerder.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo