Link2LOGISTICS Management 65: Spotlight op logistieke real estate

Het nieuwe nummer van Link2LOGISTICS staat online. Het grote nieuws in dit nummer is de eerste editie van de L2LM Summit. Op het menu: trends in Belgisch logistiek vastgoed in 2023. Met bijdragen van Peter De Henau (Savoye), Sebastian Depuydt (Boplan), Vincent Olemans (In Concrete), Stijn Kusseneers (Still), Ignace Tytgat (MG Real Estate) en Luc Ysebaert (Willy Naessens).

In dit nummer ook aandacht voor de noodzakelijke transitie – of niet – van just-in-time naar just-in-case, of blockchain nog toekomst heeft, de stand van zaken rond automatisering van magazijnmachines en het vermogen van België en Nederland om EDC’s aan te trekken. Onder andere.

Tot slot een reminder: de Transport & Logistics Awards vieren in mei hun 30e editie. Een jubileumeditie vol verrassingen, niet te missen!

Lees hier de nieuwe editie van Link2LOGISTICS Management!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo