LMJ Construct wordt verdeler Emtech

LMJ Construct uit Turnhout, actief in de sector van aanhangwagens, diepladers en opleggers, wordt vanaf 1 april de exclusieve verdeler van het Poolse merk Emtech. Emtech produceert aanhangwagens en opleggers voor tuin-, grond- & bouwmachines en voor het transport van goederen. 

“De klik met Emtech was er meteen,” zegt Rik van Gorp, hoofd techniek van LMJ Construct. “We hebben hun machines en productieproces in Polen grondig onderzocht. Tijdens deze inspectierondes zagen we dat Emtech enorm veel belang hecht aan kwaliteit, en daar staan wij ook voor. Zeker hun focus op het constant verbeteren van hun productieproces sprong in het oog. We zijn dan ook zeer trots dat wij uiteindelijk hun exclusieve partner zijn geworden.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo