Luc van Put sales & marketing manager bij Go4Logistics

Go4Logistics heeft Luc van Put aangesteld als sales & marketing manager. Luc is al meer dan 15 jaar actief in de software industrie en was tot nu toe aan de slag bij Navitrans Logistics Software. “Ik geloof sterk in Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het is een future-proof en snel groeiend platform. Het is de basis van Go4TMS en dat was voor mij een belangrijke reden om voor Go4Logistics te kiezen. Bovendien is het team heel gepassioneerd en net als ik gedreven om de beste oplossing voor de klant te vinden. Samen met hen wil ik graag bouwen aan een mooie toekomst voor zowel de bestaande als de nieuwe klanten.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo