Marc Van den Broeck geeft nieuwe wending aan zijn loopbaan

Marc Van den Broeck, ooit gekend als CEO van Trafuco, verlaat de transportwereld en gaat voortaan aan de slag bij reisorganisatie Aswini. 

Onder leiding van Marc Van den Broeck werd Trafuco Transporteur van het Jaar in 2015. Daarna begon een periode van externe groei met de overname van Alfred Talke Transport Services, Yentl-Trans en van assets van RDR en Palmans. In december 2021 werd trafuco overgenomen door de Altrea groep. Na deze verkoop bleef Marc actief in de transportsector via verschillende verenigingen en opleidingsorganisaties op het gebied van veiligheid.

“Na 30 boeiende jaren in de transportsector, waar tal van uitdagingen mijn pad kruisten en ik de smaak van succes leerde appreciëren, is het moment gekomen om mijn leven een andere wending te geven. Meer tijd met familie en vrienden combineren met een nieuwe uitdaging, die elkaar bovendien naadloos aanvullen, vond ik in de reissector. Al jaren fervent reiziger was mijn interesse voor reisorganisaties altijd al latent aanwezig.”

Marc Van den Broeck stapt in reisbureau Aswini BV. “De visie van deze reisorganisatie past perfect in wat ik altijd als zakenman nastreefde: een uitstekend product, een correcte, kwalitatieve dienstverlening en een familiale sfeer waarin eenieder zich thuis voelt”, aldus Van den Broeck.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo