Max Trailers presenteert MAX100 semi-dieplader met dekzeil

Het gamma semi-diepladers MAX100 met zelfsturende assen is uitgebreid met een versie met dekzeil die de lading beschermt tegen alle weersomstandigheden, van waterspatten op de snelweg tot het vallen van stenen op bouwterreinen. Deze nieuwe versie biedt ook een interessante oplossing wanneer de lading discreet moet worden vervoerd. Aangezien de laadruimte echter van alle kanten toegankelijk is, is het laden en lossen snel en gemakkelijk, hetzij via de dubbele, 1.250 mm brede oprijplaten, hetzij via de zijkanten. Uitschuifbare achterstijlen vergemakkelijken ook het laden vanaf de achterkant. Om bijvoorbeeld hoogwerkers of andere voertuigen tot aan de zwanenhals te rijden, kan de MAX100 worden uitgerust met een optioneel hydraulisch heffend laadplatform.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo