NDQ Logistics wil aantal transporten naar het VK nog eens verdubbelen

NDQ Logistics wist op drie jaar tijd het aantal transporten naar het Verenigd Koninkrijk te verdubbelen. De logistieke speler uit Zeebrugge schrijft deze groei toe aan de gevolge,n van de Brexit, maar vooral aan expertise inzake export-administratie én investeringen.

“Sinds januari 2021 maakte Brexit de export-administratie een pak ingewikkelder. Wij hebben toen geen seconde getwijfeld om ons die administratieve expertise eigen te maken. Onze experten ontzorgen onze klanten, zodat die gerust kunnen zijn dat hun transport snel en correct verloopt”, vertelt zaakvoerder Nicolas Dehaemers.

Deze aanpak bracht bijkomende volumes met zich mee. Dagelijks vertrekken er bij NDQ Logistics maar liefst 100 opleggers richting het Verenigd Koninkrijk. Drie jaar geleden was dat slechts de helft. ​NDQ investeerde aanzienlijk om die stijgende volumes ook in de toekomst verder aan te kunnen. Zo kochten ze recent 200 nieuwe opleggers aan, wat de teller van hun trailerpark op 600 brengt. De volgende fase van deze groei zal op 21 april zijn beslag krijgen: NDQ neemt dan een nieuw magazijn van 12.000 m² in gebruik, dat verbonden is met het spoor. ‘”Dit state-of-the-art warehouse maakt gebruik van innovatieve, zelfs revolutionaire, IT- systemen die klaar zijn om het aantal transporten de komende jaren nog eens te verdubbelen”, aldus Nicolas Dehaemers.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo