Nieuwe reis voor de Iveco Daily Van Life Aventure

Afgelopen zomer reisde professioneel kitesurfer Núria Gomà i Lleonart 25.000 km door Europa in een aangepaste Daily 4×4. Nu begint ze aan een nieuwe reis door het Amerikaanse continent in hetzelfde voertuig, nou ja, bijna dan.

Voor dit nieuwe avontuur heeft de Iveco Daily 4×4 de Tigrotto-look aangenomen, een speciale editie die afgelopen september op de IAA werd gepresenteerd en geïnspireerd is op het voertuig dat van 1957 tot 1972 werd geproduceerd door OM-Officine Meccaniche, een van de historische merken van Iveco. De Tigrotto look benadrukt zijn off-road roeping, met een hoog niveau van cross-country capaciteiten. Het voertuig is uitgerust met een 3-liter Euro VI-motor van 180 pk en een Hi-Matic automatische versnellingsbak met 16 versnellingen vooruit en 2 achteruit. Wat de veiligheid betreft, beschikt het over schijfremmen met ABS en EPS (voor de stabiliteit). Iveco maakt van deze gelegenheid gebruik om eraan te herinneren dat het gamma Daily 4×4 bestelwagens biedt met een GVW van 5,5 en 7 ton en een laadvermogen tot 4,3 ton, en dat de Daily kan worden omgebouwd tot bestelwagen in versies van 3,5 tot 7 ton met een laadvolume tot 19,6 m3.
Núria Gomà i Lleonart deelt haar reisavonturen met het gezin op Instagram en YouTube. Ze reist 6 maanden lang door Midden- en Noord-Amerika.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo