Q-Mobility Group ontvangt Gestroomd.be

Gisteren ging bij Q-Mobility Group in Westmalle een event van Gestroomd.be, het aankoopplatform voor duurzame voertuigen van de 11 Vlaamse streekintercommunales, door. De doelstelling was duurzame voertuigen voor te stellen aan lokale besturen om hen te helpen bij het samenstellen van een groener wagenpark.

Tijdens het event was er ook de mogelijkheid om testritten te maken met de beschikbare voertuigen. “Als ombouwer van wagens en leverancier van autoaccessoires steunt Q-Mobility Group graag dit soort initiatieven. Het werd een boeiende dag waar uitsluitend elektrische voertuigen ten toon werden gesteld van o.a. Citroën, Peugeot, Maxus, MG, KIA, Edrive & Goupil. Dankzij het schitterende weer was er de mogelijkheid om zowel buiten als binnen enkele wagens te bezichtigen”, aldus Katrien Vananderoye, Marketing Manager van Q-Mobility Group.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo