Ron Borsboom (DAF) plots overleden

Ron Borsboom, die aan het hoofd stond van de afdeling Global Powertrain Development bij DAF Trucks in Eindhoven, is op 61-jarige leeftijd plots overleden. Dat laat de Nederlandse truckconstructeur weten.

Ron Borsboom werkte bij DAF Trucks sinds 2000. Hij startte als Head of Vehicle Development en was ook lid van de DAF Board of Management. “Ron leidde de afdeling Product Ontwikkeling op een geweldige manier en vol passie. Zijn kwaliteiten en toewijding hebben een enorme bijdrage geleverd aan het succes van DAF. Daartoe behoort ook zijn leiderschap in de ontwikkeling van de nieuwe generatie DAF trucks. Bovendien zullen we ons Ron herinneren omdat hij altijd bereid was de pers te woord te staan: hij gaf presentaties bij lanceringen en stelde zich beschikbaar voor interviews of gewoon een informeel praatje, gelegenheden waar hij altijd van genoot.” De redactie van Transportmedia kan de waarheid van deze laatste verklaring alleen maar bevestigen en betuigt haar medeleven aan zijn vrouw en kinderen, alsmede aan allen die met hem bij DAF Trucks hebben gewerkt.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

De Nieuwe Generatie DAF Trucks – Transport & VAN.TV 52

Net voor de zomer zette DAF de nieuwe standaard met een volledig nieuwe serie trucks. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit, een 10% lager brandstofverbruik, een volledige reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en de overtreffende trap in luxe. Ze vormen de nieuwe maatstaf op het gebied van efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo