Royen Express koopt een Maxus eDeliver3

Royen Express heeft een volledig elektrische bestelwagen in zijn wagenpark opgenomen. Het bedrijf wil zijn positie als specialist in expresbezorging en stadsdistributie versterken met respect voor zijn doelstellingen inzake duurzame mobiliteit.

Royen Express is een bedrijf in de regio Luik dat gespecialiseerd is in expresvervoer, gepersonaliseerd vervoer, koeriersdiensten en logistiek. Het bedrijf levert tussen 4.000 en 5.000 pakketten per week in de provincies Luik, Namen en Waals-Brabant, met uitstapjes naar Duitsland (Aken en Keulen). De nieuwe elektrische bestelwagen, een Maxus eDeliver 3, is bestemd voor last mile leveringen en zal vooral in Luik worden ingezet. Sophie Weusten, mededirecteur van het bedrijf: “We hebben hem sinds half januari in gebruik en we zijn er tevreden over, vooral wat betreft de autonomie. De aankoop van een elektrische bestelwagen is een nieuwe stap in ons streven naar duurzame mobiliteit.”

Lees alles over Maxus (Maxomotive NV)

video

Maxus: een Belgische première met de e-Deliver 7

Eén van die nieuwe modellen tijdens Passion4Vans was een heuse Belgische première, de Maxus eDeliver 7, die samen met de T90 EV pick-up zijn opwachting maakte in Zolder. Een test met de eerste elektrische pick-up in Europa lees je verder in dit magazine, maar hier bekijken we de nieuwkomer in het bestelwagengamma van het Chinese […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo