Scania bouwt nieuwe productiehal in Zwolle

In Zwolle is in het najaar van 2022 gestart met de bouw van een nieuwe productiehal bij de Scania-fabriek. In de nieuwe hal zal de Zweedse constructeur klantspecifieke versies van zijn truckgamma produceren en kleine reparaties uitvoeren.

De oppervlakte van de nieuwe productiehal is 5180 m2. “De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang. In de komende maanden worden onder andere het staaldak aangebracht, de wanden geplaatst, dakisolatie en pvc dakbedekking gelegd, vloerisolatie gelegd en de betonvloer gestort. Volgens planning wordt de nieuwe hal rond de zomervakantie in 2023 opgeleverd”, aldus Scania.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo