Stijn Tielens wordt nieuwe baas MAN Truck & Bus Belgium

Met ingang van 1 april 2023 volgt Stijn Tielens Marc de Baerdemaeker op in de functie van Managing Director. Hij was tot hiertoe COO en komt hiermee aan het hoofd te staan van de Belgische invoerder van de merken MAN en Neoplan.

Stijn Tielens vervoegde in 2010 het Belgische MAN team, eerst als Sales Manager en nadien als Sales Director Trucks. In 2019 werd hij aangesteld als Head of Sales Truck, Sales Area Europe South-West bij het hoofdkantoor van MAN Truck & Bus SE in München. In 2021 gaf hij zijn internationale carrière een verdere wending bij de Franse MAN hoofdzetel in Parijs als Head of Cluster BeNe-Lux. Begin dit jaar keerde Stijn Tielens terug naar België in de functie van Chief Operating Officer, verantwoordelijk voor het verder uitrollen van de “New MAN” strategie en het uitwerken van synergiën binnen de BeNeLux en Frankrijk. “Wetende dat ik de MAN organisatie, nationaal en internationaal, door en door ken én ik kan terugvallen op een professioneel en ervaren team van medewerkers en MAN concessiehouders, neem ik deze nieuwe uitdaging graag met beide handen aan”, aldus Stijn Tielens.

Marc De Baerdemaeker, meer dan 11 jaar Managing Director bij MAN België, gaat met pensioen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo