Swisslog heeft nieuw logo

Swisslog heeft een rebranding doorgevoerd met een nieuw logo. Het doel is om het nieuwe tijdperk van digitale logistiek te weerspiegelen.

Swisslog, leverancier van robot- en datagestuurde oplossingen voor logistieke automatisering, heeft zichzelf gerebrand met een nieuw en evoluerend logo, dat de digitale wereld van vandaag en morgen weerspiegelt. Antonio Trioschi, CEO, zegt: “Het nieuwe digitale merk is in lijn met de richting van ons bedrijf. Swisslog wordt steeds digitaler, dankzij de oplossingen die we aanbieden en de manier waarop ze worden geïmplementeerd en gebruikt.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo