Transportmedia partner van Mobility Solutions Show

De Mobility Solutions Show (M2S) is de professionele ontmoetingsplaats voor stedelijke en voorstedelijke mobiliteitsoplossingen. Het vindt plaats in Toulouse op 30 en 31 mei en Transportmedia is de partner voor België.

M2S wil technologische innovaties en initiatieven onder de aandacht brengen die de dagelijkse mobiliteit van iedereen en het beter samenleven moeten verbeteren. Het programma omvat een tentoonstelling, conferenties, zakelijke bijeenkomsten, demonstraties en evenementen om ontmoetingen tussen professionals op het gebied van mobiliteitsoplossingen te bevorderen en aanbieders van oplossingen en diensten in contact te brengen met klanten. Waarom Toulouse? Omdat het de belangrijkste stad in Frankrijk is (buiten Parijs) wat betreft investeringen in vervoer: 4 miljard euro geïnvesteerd sinds 2020 en over 10 jaar. Verschillende media en beroepsverenigingen zullen dit initiatief doorgeven, waaronder Transportmedia.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo