Featured Video Play Icon

[VIDEO] Rolf Galliker: “Dit verwacht ik van een Transporteur van het Jaar in 2023”

Dit is een exclusief interview met Rolf Galliker, CEO van het Zwitserse bedrijf waarvan de Belgische dochteronderneming twee keer is uitgeroepen tot Transporteur van het Jaar (in 1993 en 2023). Vooruitlopend op het volledige artikel (dat verschijnt in het juninummer van Truck & Business), praat Rolf Galliker met ons over die allereerste titel in 1993, wat er bij Galliker in dertig jaar is veranderd en wat hij persoonlijk verwacht van een Transporteur van het Jaar in 2023.

Dit jaar bestaat de Transporteur van het Jaar 30 jaar. Ter gelegenheid daarvan organiseert Transportmedia twee speciale evenementen als onderdeel van de Transport & Logistics Awards 2023: bezoekers worden begroet door een erehaag van de trucks van eerdere winnaars, we kunnen een paar technische verrassingen verwachten, waaronder een elektrische truck die persoonlijk door Rolf Galliker naar het evenement is gebracht, en we kiezen de Super Transporteur van het Jaar.

Deze verkiezing zal in drie fasen verlopen: al onze lezers kunnen stemmen op hun favoriete Transporteur van het Jaar, en hun stem telt voor een derde mee in het eindresultaat. Het tweede derde deel komt van de stem van 50 door de redactie geselecteerde deskundigen, en het derde deel wordt beslist tijdens de ceremonie zelf, na een live stemming die het hoogtepunt van de ceremonie zal vormen. Reden te meer om er op 11 mei bij te zijn in de Nekkerhal in Mechelen!

Wilt u plaatsen reserveren voor de gala-avond van
de Transport & Logistics Awards 2023? Volg deze link…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo