Winlock wordt verdeler van Hoefnagels Fire Safety

Winlock, gespecialiseerd in brandcompartimentering, zal voortaan de producten van Hoefnagels Fire Safety, een wereldwijde leverancier op het gebied van brandveiligheid, aanbieden op de Belgische markt en zal ook instaan voor het onderhoud en de herstellingen.

Winlock verklaart dat het gamma van Hoefnagels complementair zal zijn op het vlak van smart fit-oplossingen en dat het hiermee zijn klanten in de markt van rook- en warmteafvoer zal kunnen bedienen, inclusief de segmenten burgerlijke bouwkunde en overheid.

Winlock biedt branddeuren en sectionale branddeuren met aanvullende toepassingen zoals vloeistofbarrière, inbraakwerendheid, enz.

Terwijl Winlock de producten van Hoefnagels op de Belgische markt aanbiedt, zal Hoefnagels de producten van Winlock op de Nederlandse markt verdelen. Sylvia Roels, CEO van Winlock: “Deze strategische beslissing is gebaseerd op onze wens om onze klanten te ontzorgen en alle marktsegmenten te penetreren om onze klanten efficiënt en professioneel te bedienen met een breder productengamma.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo