Xavier Van Reeth nieuwe country director België bij Montea

Vastgoedontwikkelaar Montea verwelkomt in april een nieuwe country director voor België. Met Xavier Van Reeth haalt het bedrijf meer dan vijftien jaar vastgoedervaring in huis. Huidig CCO Peter De Muynck heeft besloten zich te focussen op meer persoonlijker projecten.

Focuspunten voor Van Reeth zijn de aansturing van het Belgische team, het beheer van de bestaande klanten en de verdere aangroei van de vastgoedportefeuille. Voor het beheer zal de nadruk liggen op
het op peil houden van de sterke resultaten van de bestaande portefeuille. Met betrekking tot de groei zal de focus liggen op de verdere uitbouw van de portefeuille via in-house ontwikkelingen, sale-and-rentbacks en strategische partnerships met zowel grondeigenaars als ontwikkelaars.

De afgelopen 10 jaar was Xavier als Head of Industrial & Logistics actief bij CBRE, dat ook in de
toekomst een vooraanstaande vastgoedpartner zal blijven. Xavier Van Reeth staat bekend als teamplayer en beschikt over een ruime ervaring in dienstverlening aan logistieke spelers.

Peter Demuynck, huidig CCO van Montea en reeds meer dan 12 jaar actief binnen het bedrijf, heeft besloten om zich te focussen op een persoonlijk project dat zich richt tot jongeren met een emotionele en/of mentale problematiek (“Plan B”), en zal in die zin zijn huidige werkzaamheden binnen Montea deels afbouwen. Alle taken rond business development en asset management in België zullen vanaf april 2023 worden overgenomen door Xavier Van Reeth.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo