ZF investeert in tank- en betaalplatform CarPay-Diem

ZF Aftermarket heeft een participatie genomen in het Luxemburgse CarPay-Diem, een platform waarmee je via eender welke mobiele applicatie of verbonden voertuig een brandstofpomp of elektrische laadpaal inschakelen.

De investering van ZF zal bijdragen om CarPay-Diem’s technologie verder te ontwikkelen met als ambitie een ultieme mobiele tankervaring, waarbij de functionaliteit van het platform zal integreren met het infotainmentsysteem van het voertuig. “Dit versterkt ons aanbod voor wagenparkbeheerders en bekrachtigt onze rol in de aftermarketsector, waarbij we geavanceerde digitale oplossingen aanleveren die gebruikt worden doorheen de volledige levenscyclus van voertuigen”, aldus Philippe Colpron, Head of ZF Aftermarket.

Lees alles over ZF Services Belgium

ZF Services Belgium

video

TRANSPORT & VAN.TV 43: ZF (Busworld special)

ZF Services Belgium is al meer dan 60 jaren de ondersteunende partner van de Duitse fabrikant ZF Friedrichshafen AG. ZF brengt als één van de grootste systeemleveranciers alle relevante technologieën voor de megatrends samen onder één dak. De 2 belangrijkste systemen voor elektrificatie van commerciële voertuigen heten AXTRAX en CETRAX. Cetrax is een systeem gebaseerd […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo