ARC organiseert een technologie-informatiedag

De telematica-integrator ARC organiseert op 10 mei een technologie-informatiedag voor transport- en logistieke bedrijven. De dag wordt georganiseerd in samenwerking met Bridgestone en Webfleet.

In het logistieke innovatie- en demonstratiecentrum Log!Ville in Niel zullen deskundigen op het gebied van vlootbeheer en technologie een dag uit het leven van een transportbedrijf simuleren door een tijdlijn te volgen die gebaseerd is op de dagelijkse activiteiten van een logistieke organisatie. De experts zullen onder andere uitleggen hoe digitalisering de meest voorkomende obstakels kan wegnemen. Met Dashdoc, LogiApp en SD Worx willen ze uitleggen hoe innovatieve technologieën en systeemintegraties alle bedrijfsprocessen stroomlijnen, van orderverwerking tot payroll, levering en facturatie. Webfleet (een dochteronderneming van Bridgestone) biedt bijvoorbeeld een oplossing voor wagenparkbeheer die gegevens verzamelt zoals locatie, brandstofverbruik en rijtijden.

Lees alles over Webfleet Solutions

Webfleet Solutions

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo