Arval Pro: LCV-dienstverlening in een hogere versnelling

Lichte bedrijfsvoertuigen leasen biedt heel wat voordelen, voordelen die nog meer tot uiting komen bij de transitie naar elektrisch rijden. Arval positioneert zich daarbij als één van de referenties op de LCV-leasemarkt, met ook nieuwe diensten als Arval Pro.

Elk bedrijf heeft natuurlijk zijn eigen visie op de financiering van zijn wagenpark, maar operationele leasing biedt heel wat voordelen: een volledig dienstenpakket inclusief onderhoud en reparaties, vierseizoens- of winter/zomerbanden, pechverhelping, een vervangwagen, verzekeringen en schadebeheer. En dat alles met maar met één gesprekspartner, in het geval van Arval het ‘Driving Experience Center’ en met de praktische opvolging via de ‘my Arval’ app. Op het einde van de maand krijg je daarvoor één vaste maandelijkse factuur, zonder onverwachte kosten, en hou je kapitaal vrij om efficiënter te investeren in je zaak.

Leasen = gegarandeerde mobiliteit
Nog een onmiskenbaar voordeel van leasen via een gespecialiseerde leasemaatschappij als Arval is dat je een beroep kan doen op het Arval LCV-team, met de nodige expertise op praktisch vlak, maar ook qua fiscaliteit en wettelijke bepalingen. Het kiezen en uitrusten van de juiste bestelwagens bijvoorbeeld, perfect aangepast aan hoe ze gebruikt zullen worden, maar ook met een onmisbaar ‘uptime management’: ervoor zorgen dat uw bedrijfsvoertuigen zo min mogelijk geïmmobiliseerd worden. Ook hier speelt het ‘Driving Experience Center’ van Arval een cruciale rol om de administratieve last tot een minimum te beperken.

Arval Pro, nog meer focus…
Om zijn dienstverlening voor bedrijfsvoertuigenklanten verder te verbeteren, is Arval bezig met de uitrol van ‘Arval Pro’, een vernieuwende aanpak met mobiliteitsoplossingen toegespitst op bedrijfsvoertuigen. “Arval Pro steunt op onze wereldwijde expertise om LCV-vloten te optimaliseren,” zegt Cris Letellier, LCV Expert bij Arval Belgium. “We doen dat vanuit een meer gesegmenteerd aanbod, met voertuigen en diensten die toegespitst zijn de verschillende soorten activiteiten van onze klanten. Op die manier geven we op een gestructureerde manier praktisch en gepersonaliseerd advies in lijn met hun reële huidige en toekomstige noden.”

…ook bij de elektrische transitie
Arval Pro zal volgens Letellier een niet te onderschatten voordeel zijn bij de transitie naar elektrisch rijden. “De eLCV-markt staat op dit moment nog in zijn kinderschoenen in ons land. Dankzij onze internationale expertise en de praktijkgerichte oplossingen van Arval Pro kunnen we helpen bij die overgang, met advies rond voertuigen en laadoplossingen om ervoor te zorgen dat elektrische bestelwagens praktisch inzetbaar zijn, eerder dan vaak stilstaan om op te laden. En ook met de laadoplossingen zelf, zowel onderweg als thuis en op het bedrijf.”


Sale & lease back: bevrijd je kapitaal

Koos je in het verleden voor een wagenpark in eigen beheer, maar wil je nu de voordelen plukken van leasing? Dan biedt Arval ook ‘sale & lease back’-oplossingen, door je park over te kopen en het aan je ter beschikking te stellen via een vast maandelijks bedrag. Je krijgt er extra kapitaalinjectie door, bespaart op administratie en geniet van een wagenpark dat altijd 100% in orde is.


www.arval.be/corporate/bedrijfsvoertuigen-leasen

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo