Atrium maakt niet langer deel uit van de Accent Groep

Sinds begin april maakt het opleidingsbedrijf Atrium geen deel meer uit van de Accent Groep. Dit betekent het einde van een relatie die iets meer dan een jaar duurde, sinds de Accent Groep in februari 2022 Atrium overnam.

Pablo Coosemans, oprichter van Atriumopleidingen, legt uit: “De visie op de integratie van de drie opleidingscentra van Accent (Talent Lab, BE Consult uit Geel en Atrium Opleidingen) verschilde dusdanig dat we niet tot een goede en werkbare oplossing kwamen. Hierop hebben we beslist dat Atrium opnieuw zijn eigen weg zal gaan.

Atrium Opleidingen heeft nu het vizier op groei gezet. De functies die voorheen door de groep ingevuld werden, gaan we nu zelf opnieuw opnemen. Dit wil zeggen dat we zowel salesprofielen over het hele land zoeken als een salesmanager en een marketingverantwoordelijke. Ook ons instructeursteam willen we uitbreiden met experts inzake transport, logistiek en welzijn op de werkvloer. En dan spreek ik zowel over docenten in vast dienstverband als over freelance lesgevers en dit verspreid over heel België. Ons aanbod bevat nu reeds een aantal opleidingen die uniek zijn in de markt. Daar willen we nog verder op inzetten zodat we steeds een stapje voor blijven op de rest. Bovendien hebben we specialisten aangeworven om ons aanbod nog boeiender en nog meer interactief te maken zodat er zoveel mogelijk kennis bij de cursisten blijft hangen.

Momenteel ontvangen we jaarlijks meer dan 22.000 cursisten. Het is onze ambitie om dit aantal binnen drie jaar met 50% te laten groeien. Met de nieuwe structuur en de nieuwe krachten erbij, ben ik er 100% van overtuigd dat we hierin zullen slagen!”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo