CMA CGM zou Bolloré Logistics kunnen overnemen

De Franse groep CMA CGM heeft aangeboden de transport- en logistieke activiteiten van Bolloré (een andere grote Franse rederij) te kopen. Bolloré bevestigt dat het het bod heeft ontvangen en zal binnenkort het standpunt van zijn eigen raad van bestuur bekend maken, terwijl CMA CGM heeft toegezegd vóór 8 mei een definitief bod te doen.

CMA CGM maakte in 2019 naam door een vriendschappelijk bod uit te brengen op CEVA Logistics. Sindsdien heeft de Franse rederij deze logistieke tak verder laten groeien door achtereenvolgens de logistieke activiteiten (CLS) van Ingram Micro (in december 2021), Colis Prive (in februari 2022) en Gefco (in april 2022) over te nemen. De Franse pers berichtte al enkele weken over de belangstelling van CMA CGM voor de divisie transport en logistiek van Bolloré, die vandaag officieel werd bevestigd met een bod dat Bolloré Logistics waardeert op 5 miljard euro zonder cash of schuld.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo