Coeman: Vertrouwen in 40 jaar ervaring

Philip Coeman stampte in de jaren tachtig een bedrijf uit de West-Vlaamse grond en hij gaf het zijn naam. Vandaag staat Coeman bekend als dé toeleverancier van onder meer premium wikkelfolies en verpakkingsmachines.

In een straal van 300 kilometer rond de hoofdzetel in Waregem verdeelt Coeman hoogwaardige wikkelfolies én de machines om die aan te brengen op ladingen. Zowel kmo’s als grotere bedrijven kunnen daarbij rekenen op assistentie ter plaatse, binnen 24 uur wanneer nodig.

“Iedere werkdag wordt op zijn minst één verpakkingsmachine bij een bedrijf geïnstalleerd,” vertelt CEO Philip Coeman met enige trots. Misschien komt de volgende machine in uw magazijn te staan?

Sterker, dunner en minder CO2
Paradepaardje binnen het gespecialiseerde gamma van Coeman is de nieuwe NeoStretch-folie. Deze sterke elastische wikkelfolie houdt gepalletiseerde goederen perfect intact tijdens transport – zelfs als ze tot op grote hoogte gestapeld zijn – en dat is belangrijk. “Geen transport van lucht!” verzekert Coeman.

Met 12 micron dik is NeoStretch dunner dan gewone folie, zonder aan kracht in te boeten. Integendeel. Wel bespaart u zo aan CO2 door minder plastic te verbruiken.

Steeds op stock
Coeman garandeert leveringen just in time. Uit ervaring weet het bedrijf in te schatten wanneer u als klant zonder folie komt te zitten. Zo kunnen klanten vertrouwen op volgende zaken:

• kwaliteitsmaterialen
• gegarandeerde levering
• onderhoudstips en assistentie

 


Mag het voor u ingepakt worden?
Neem contact op met Coeman.
neostretch@coeman.be
+32 56 77 56 81


 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo