Contargo neemt Transport Clynhens J. over

Contargo heeft zojuist zijn tweede externe groeioperatie in vijf maanden tijd in België afgerond. Het gaat opnieuw om een klein wegtransportbedrijf: Transport Clynhens J. wordt opgenomen binnen Contargo Berry BV.

Transport Clynhens J. is een klein transportbedrijf met een vloot van vijf trucks. Het werd in 2007 opgericht door Jimmy Clynhens en transporteert voornamelijk standaard en koelcontainers tussen de zeehavens en hun bestemming binnen de Benelux en in Frankrijk en Duitsland. “De overname is onderdeel van onze strategie om zowel organisatorisch als door de aankoop van gezonde ondernemingen te groeien,” zegt Marcel Hulsker, co-manager van Contargo GmbH & Co. KG. “Het voltallige personeel, het wagenpark en de relaties met klanten en dienstverleners van Transport Clynhens J. gaan wij binnen de organisatie van Contargo Berry BV integreren. Hierbij zullen de individualiteit en de cultuur van de onderneming echter ook in de toekomst behouden blijven. Jimmy Clynhens zal samen met Frank van Berwaer vanuit het kantoor in Antwerpen verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van de organisatie van Contargo Berry BV.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo