DB Schenker opent nieuw logistiek centrum in Contern (Luxemburg)

DB Schenker heeft een nieuw logistiek centrum geopend in het Groot-Hertogdom Luxemburg, dichtbij de luchthaven van Findel. Dit gebouw zorgt voor een verviervoudiging van de beschikbare oppervlakte.

Schenker Luxemburg GmbH beschikt nu over 18 docks ipv twee, 7.000 m2 warehousing en 1.400 m2 kantoorruimte. “Onze nieuwe faciliteit is ingericht om te voldoen aan de specifieke eisen van klanten binnen verschillende industrieën, zoals elektronica en hightech”, aldus Matthias Kraus, Managing Director Schenker Luxemburg GmbH. Het logistiek centrum werd gebouwd conform de TAPA-A-beveiligingsnormen en er is infrastructuur aanwezig voor het elektrisch opladen van auto’s, fietsen en transportvoertuigen. Het multifunctionele magazijn telt in totaal 105 werknemers.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo