De serieproductie van de Volta Zero is begonnen

Volta Trucks, de nieuwe fabrikant van elektrische trucks, heeft een belangrijke stap gezet: de serieproductie van de Volta Zero is gestart bij Steyr Automotive in Oostenrijk.

Volta Trucks had in 2022 al een serie ’testprototypes’ geproduceerd, maar dit keer is de daadwerkelijke serieproductie begonnen. “De eerste partij voertuigen zal worden gebruikt voor een testprogramma, waarbij klanten een truck te leen krijgen voor een voldoende lange periode, zodat ze kunnen begrijpen hoe ze de elektrische truck in hun activiteiten kunnen integreren. De eerste door klanten bestelde trucks zullen in het derde kwartaal van 2023 beschikbaar zijn.” Steyr Automotive heeft een capaciteit van maximaal 14.000 voertuigen per jaar gereserveerd voor Volta Trucks.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo