D’hooghe Lifting & Transport nam Mootrans over

D’hooghe Lifting & Transport, een specialist in machinetransport en transport met kraanwagens, heeft de firma Mootrans uit Lebbeke overgenomen. De transactie vond al in 2022 plaats, maar eigenaar Geert D’hooghe gelooft dat de tijd is gekomen om het openbaar te maken.

‘Een van de redenen van de overname was de bewustwording dat we onze diensten moesten uitbreiden om onze klanten een totaalpakket te kunnenaanbieden en volledig te ontzorgen. Na maanden van lange onderhandelingen en gesprekken achter de schermen hebben we in mei 2022 Mootrans overgenomen. Wij hebben dit om diverse redenen niet aan de grote klok gehangen, maar nu, na ongeveer een jaar is de operationele overname een feit”, zegt D’hooghe.

D’hooghe Lifting & Transport stelt een tiental mensen te werk. Met de overname van Mootrans heeft de firma verschillende nieuwe, goede medewerkers kunnen aanwerven, wat Geert D’hooghe de mogelijkheid geeft om nieuwe logistieke diensten aan te bieden voor de hele bouw- en industriesector. Hij beschikt nu over een 30-tal vlakke opleggers voor open vervoer, een uitgebreide vloot uitschuivers en diepladers voor uitzonderlijk transport, 5 autolaadkraancombinaties voor het transport van diverse materialen en een 15-tal 3-, 4- en 6-assige opleggers voor het transport van machines.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo