H.Essers opent afvullijn in Wilrijk

H.Essers heeft geïnvesteerd in een nieuwe afvullijn op haar site in Wilrijk. Dit maakt deel uit van een masterplan waarbij de site meerdere functies voor de chemische industrie moet vervullen.

Maarten Goossens, Global Industry Lead Chemicals bij H.Essers, legt uit: “We investeren voortdurend om de one-stop-shop ervaring voor onze klanten te optimaliseren. Dit is een combinatie van warehousing, isotankopslag, verwarming, afvullen, verpakt transport en transport van vloeibare en droge bulk. Afvullen is een zeer belangrijke stap in dit one-stop-shop concept. Wij beschikken reeds over zes afvullijnen – drie in België en drie in Nederland – en hebben besloten te investeren in een ultramoderne afvulfaciliteit op onze site in Wilrijk. De eerste lijn, een halfgeautomatiseerde combilijn, werd in januari 2023 operationeel. De tweede is een volledig geautomatiseerde gesloten vatenlijn en werd in april voor het eerst in gebruik genomen.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo