Jungheinrich breidt assortiment elektrische basistrucks uit

Jungheinrich heeft de uitbreiding van zijn assortiment elektrische vorkheftrucks aangekondigd. De fabrikant heeft twee nieuwe series EFG BB en BC toegevoegd in het instapsegment.

De serie EFG BB/BC is verkrijgbaar in drie- en vierwielige versies met een draagvermogen tot 2 ton. De trucks zijn ontworpen voor conventionele transport- en stapeltaken: transport en stapelen van 1,6 tot 2 ton, lichte tot middelzware toepassingen, gebruik binnen en af en toe buiten, eenploegendienst – maximaal 600 uur per jaar. Jungheinrich benadrukt dat deze trucks ergonomie, efficiëntie en veiligheid combineren, met hydraulische bedieningshendels, opbergvakken, energierecuperatie tot 30% tijdens het remmen, weinig onderhoud dankzij motoren zonder koolborstels, natte lamellenremmen en curveControl voor meer veiligheid in bochten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo