Michel Logistics wordt partner van Raben in België

Michel Logistics is enkele weken geleden een samenwerking aangegaan met Raben op het gebied van distributie. Het bedrijf uit Henegouwen is nu geïntegreerd in het EuroHub-netwerk van de Nederlands-Poolse groep.

Begin 2023 breidt de Raben Group haar EuroHub-netwerk uit tot 15 Europese landen voor het vervoer van gepalletiseerde ladingen (van 1 pallet tot een volle lading van 33 pallets). Zes Raben-vestigingen (in Duitsland, Polen en Tsjechië) zijn hubs geworden van waaruit stromen naar andere Europese landen worden georganiseerd.

In België heeft Raben sinds 2007 geen vestiging meer. Voor de distributie is Michel Logistics nu haar partner. “We begonnen samen te werken op postcodes 5000, 6000 en 7000, maar we ontvangen nu stromen uit Polen voor heel België”, legt Didier Michel uit. “Momenteel wisselen we het equivalent van twee opleggers per dag uit met de Raben-vestigingen in Etten-Leur en Rotterdam, maar die volumes zullen toenemen. We beschouwen Raben als een uitstekende partner die ook de distributie voor onze klanten in heel Nederland kan verzorgen. Tot nu toe werkten we met GVT en daarna met Dobbe. Dobbe kon ons echter niet langer voldoende stromen garanderen voor de distributie in België, waardoor de samenwerking uit balans raakte. Raben is bovendien een solide partner met een uitstekende IT-structuur en een uitstekende service.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo