Nieuw duo aan het hoofd van Dachser België

Tom Verheyen (links) is benoemd tot Country Manager European Logistics Belgium van Dachser (maar blijft General Manager European Logistics van Dachser in Moeskroen) en Niels Tieleman (rechts) wordt de nieuwe General Manager van Dachser in Willebroek. De groei van de business line European Logistics in België is een indirecte reden voor de wijziging van de managementstructuur.  

Tom Verheyen (50) startte zijn carrière meer dan 20 jaar geleden binnen de internationale logistiek en begon bij Dachser in 2010 als Operations Manager Cargoplus van de vestiging in Moeskroen. Daarna groeide hij door naar de functie van Operations Manager European Logistics in 2018. Sinds 2019 heeft hij de leiding als General Manager van Dachser in Moeskroen. Als Country Manager zal Verheyen op het gebied van European Logistics verantwoordelijk zijn voor zowel de vestiging in Moeskroen als de vestiging in Willebroek.

Niels Tieleman (47) zal vervult de rol als General Manager van Dachser in Willebroek. Hij begon zijn Dachser-carrière in 2007 op de afdeling Export van de vestiging in Waddinxveen, Nederland. Daar is hij in de loop der jaren doorgegroeid tot Operations Manager Benelux. In september 2022 heeft Tieleman de stap gezet naar Dachser België en heeft zich daar als Interim Branch Manager in een korte tijd bewezen.

Aat van der Meer blijft zijn functie als Managing Director Dachser Benelux voortzetten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo