Nippon Express huurt 13.000 m2 extra aan Genk Green Logistics

Vastgoedbedrijf Genk Green Logistics en logistiek dienstverlener Nippon Express kondigen aan dat zij een overeenkomst hebben getekend voor de bouw van een bijkomend magazijn van 13.000 m² op de voormalige Ford site in Genk.

Nippon Express had al een contract gesloten met Genk Green Logistics (een samenwerking tussen Intervest Offices & Warehouses en Group Machiels) voor een unit van 21.000 m² op dezelfde site. Dit contract is nu met zes jaar verlengd. Daarnaast heeft Nippon Express zich geëngageerd voor een bijkomende 13.000 m2 nog te bouwen ruimte die volgens planning in het eerste kwartaal van 2024 zal worden opgeleverd. De huurovereenkomst heeft een looptijd van vijf jaar. Nippon Express heeft vier locaties in België: Mechelen, Luik, Machelen en Genk.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo