Nog twee Iveco S-Ways voor Scuderia Ferrari

Iveco heeft twee Iveco S-Ways geleverd aan de Scuderia Ferrari. Zij zullen de beroemde rode Formule 1 wagens en uitrusting van het Italiaanse team vervoeren naar de circuits van het wereldkampioenschap.

De twee Iveco S-Way die aan de Scuderia Ferrari zijn geleverd, zijn low-profile trekkers in de exclusieve kleurstelling die kenmerkend is voor het Italiaanse team. Ze zijn uitgerust met een 570 pk Cursor 13-motor, een automatische Hi-Tronix-versnellingsbak met 12 versnellingen, volautomatische ophanging, een geavanceerd infotainmentsysteem met satellietnavigatie, de Iveco Driver Pal (digitaal stemapparaat) en een 4G-connectiviteitsbox.

Luca Sra, President, Truck Business Unit, Iveco Group, licht toe: “We zijn erg trots dat ons merk verbonden is met zo’n wereldsportlegende. (…) We delen dezelfde waarden en ambities, de passie en de competitieve geest die nodig zijn om op het hoogste niveau te presteren.”

Lees alles over

video

Iveco X-Way en wereldrecordhouder eDaily illustreren het zware bouwgamma van Iveco

Iveco presenteerden tijdens Matexpo twee voertuigen: de X-Way en de nieuwe eDaily. De X-Way heeft als onroad-truck met offroad-capaciteiten de flexibiliteit om het voertuig af te stemmen op de specifieke vereisten van de klant. Met zijn Hi-Traction – de hydrostatische voorwielaandrijving die tijdelijk voor extra tractie zorgt – kan hij ook de laatste kilometer op […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo