Q-Mobility Group loopt ook warm voor motorsport

De Q-Mobility Group is trotse sponsor van Matisse Lismont die dit seizoen mee doet met de Funcup en Belcar. 

Matisse Lismont is een jong talent met grote ambities. Als van jongs af aan croste hij rond op kartings en crosscircuits in binnen- en buitenland. Hij beleefde zijn eerste ervaring op het race-circuit tijdens de Beetle Fun Cup in 2022. Zijn grootste droom is om mee te doen aan de 24 uren van Le Mans. Hij rijdt dit seizoen in de Fun Cup met een Volkswagen waar van voor het Q-Mobility logo op prijkt. Hij doet dit in het team Clubsport Racing. Hij heeft zijn eerste race van het seizoen succesvol in Mettet hij veroverde hier net geen podium plaats en eindigde vierde met zijn team.

Een rustig seizoen zal het zeker niet worden, want naast de Fun Cup zal Matisse zich ook inzetten bij het A&M Racing team in de Belcar series. Hier rijdt hij met een BMW M2 CS.Hij zal in de Belcar Tourincar series voor PK Sport strijden samen met zijn teammaat Junior Planckaert. Junior is de perfecte aanvulling voor Matisse aangezien ze beide tonnen ervaring ehebben op vlak van verschillende soorten races. Tijdens deze races zal Matisse ook op de fantastische begeleiding van Bert Longin en Anthony Kumpen kunnen rekenen. Beide zijn bekende rotten in het vak en kunnen enkele mooie overwinningen op hun naam schrijven. Zo is Bert recordhouder voor de 24 uren van Zolder en wereldkampioen in de Solar Challenge. Anthony is ook geen onbekende op het race-circuit zo heeft hij titels in de NASCAR Whelen Euro Series en FIA GT Kampioenschap. Samen reden ze al meerdere keren de Belcar Series en zijn ze dus de ideale coaches voor Matisse en Junior.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo