[SCOOP] TB Logistics neemt Euro Snel Transport over

Sinds 1 april zijn de activiteiten van Euro Snel Transport geïntegreerd in die van TB Logistics. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in maritieme distributie.

Euro Snel Transport is een klein familiebedrijf met een vloot van vijf vrachtwagens. Het vervoert deelladingen van en naar de haven van Antwerpen, wat ook een specialiteit is van TB Logistics. Dat laatste bedrijf heeft echter een bredere activiteitenportefeuille, want het biedt ook nationaal en internationaal transport en warehousing aan vanuit de hoofdzetel in Ranst.

“We hebben een vloot van 16 voertuigen en met de voertuigen van Euro Snel Transport zitten we nu boven de twintig, wat volgens mij de ideale omvang is voor ons type activiteiten”, legt Walter Palmaers, gedelegeerd bestuurder van TB Logistics, uit. “Enerzijds worden we één van de leiders in de maritieme distributiesector in Antwerpen, anderzijds behouden we een omvang die ons toelaat het familiale karakter van het bedrijf te behouden. Dat is een groot voordeel, vooral bij het aanwerven van chauffeurs.”

Het voltallige personeel van Euro Snel Transport, alsook Peggy Palinckx (directeur EST), is overgenomen en zal voortaan actief zijn vanuit Ranst.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo