Transportmedia zoekt twee transporteurs op weg naar elektrificatie

Voor een komende rubriek in nummer 120 van Transport Management is de redactie van Transportmedia op zoek naar twee transportbedrijven die hun vrachtwagenvloot willen elektrificeren. Naast het horen van hun verhalen, geven we hen de kans om vier aanbieders van elektrische oplossingen te ontmoeten en hen specifieke vragen te stellen. Dit alles vindt plaats in de kantoren van Transportmedia (Herent) tijdens een bijeenkomst van een halve dag.

Geïnteresseerd? Contacteer Claude Yvens (claude.yvens@transportmedia.be) voor het einde van de week!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo