Washville neemt truckwash Caruur over

Truckwash specialist Washville breidt uit met een derde vestiging in Gent. Oprichtster en CEO Bouchra Hashassi werd officieel op 3 april de nieuwe eigenaar van Caruur Truck&Carwash.

Tot nu toe had Washville twee wasstraten in Ekeren en in Zwijndrecht. Het is de eerste keer dat het door Bouchra Hashassi opgerichte bedrijf zich buiten de haven van Antwerpen waagt. Bouchra Hashassi is van plan om de uitstekende reputatie van het bedrijf voort te zetten en uit te breiden: “We zijn van plan om de bestaande diensten uit te breiden en nieuwe diensten aan te bieden om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.” Bouchra heeft de ontvangst van chauffeurs altijd als een topprioriteit beschouwd, zoals blijkt uit de toekomstige installatie van een lounge voor chauffeurs in Antwerpen.

De huidige eigenaar van Caruur Truck&Carwash, Hans Deconinck, zal zich verder kunnen toespitsen op de kernactiviteiten van Caruur, nl. het verhuren of leasen van auto’s, minibussen, bestelwagens, koelwagens en vrachtwagens.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo