And the winner is…

Vanavond is de grote avond van de Transport & Logistics Awards 2023. Tijdens de gala-uitreiking winnen acht Belgische bedrijven een prijs in de transport- of logistieke sector en wordt een negende uitgeroepen tot Super Transporteur van de afgelopen 30 jaar.

Aangezien de avond uitverkocht is, zullen veel mensen de resultaten online volgen (vooral in München, waar België goed vertegenwoordigd is op e beurs Transport & Logistics). De redactie van Transportmedia zal daarom vanaf 20.00 uur live de resultaten van de verschillende awards weergeven. Ook ons LinkedIn-account zal live worden bijgewerkt en is de ideale manier om de winnaars te feliciteren… Tot vanavond!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo