Brigade Van gelanceerd in Europa

Brigade Electronics lanceert in Europa een nieuw gamma aan veiligheidstools speciaal gemaakt voor bestelwagens. Het gamma Brigade Van omvat een cameramonitorsysteem met naar voren en naar achteren gerichte camera’s die in realtime beelden geven van voorwerpen en personen in de dode hoek voor en achter het voertuig.

Deze beelden worden naar de bestuurder teruggekoppeld via een high definition ‘spiegelmonitor’ die op de bestaande achteruitkijkspiegel van de bestelwagen wordt geklemd, waardoor hij snel en eenvoudig kan worden geïnstalleerd.

Het cameramonitorsysteem kan worden geïntegreerd met de MDR digitale videorecorder en dashcams van Brigade Van. Dit systeem van bewakingscamera’s, dat beelden opneemt en opslaat, levert bewijs in het geval van een incident en dient als afschrikmiddel tegen dieven of verzekeringsoplichters.

Lees alles over Brigade Electronics BV

Brigade Electronics BV

video

Brigade Electronics pakt uit met Intelligent Detection dodehoekcamerasystemen

Brigade Electronics is wereldwijd leverancier van veiligheidsoplossingen voor bedrijfsvoertuigen en rijdend materieel. De missie is om ongelukken te voorkomen, zowel on road als off road. Tijdens Matexpo pakken ze uit met de gloednieuwe Brigade Intelligent Detection dodehoekcamerasystemen. Deze herkent mensen en voorkomt botsingen dankzij articiële intelligentie. Daarnaast pakt Brigade uit met een interactieve demo van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo