Brigade Van gelanceerd in Europa

Brigade Electronics lanceert in Europa een nieuw gamma aan veiligheidstools speciaal gemaakt voor bestelwagens. Het gamma Brigade Van omvat een cameramonitorsysteem met naar voren en naar achteren gerichte camera’s die in realtime beelden geven van voorwerpen en personen in de dode hoek voor en achter het voertuig.

Deze beelden worden naar de bestuurder teruggekoppeld via een high definition ‘spiegelmonitor’ die op de bestaande achteruitkijkspiegel van de bestelwagen wordt geklemd, waardoor hij snel en eenvoudig kan worden geïnstalleerd.

Het cameramonitorsysteem kan worden geïntegreerd met de MDR digitale videorecorder en dashcams van Brigade Van. Dit systeem van bewakingscamera’s, dat beelden opneemt en opslaat, levert bewijs in het geval van een incident en dient als afschrikmiddel tegen dieven of verzekeringsoplichters.

Lees alles over

video

Jordy Conen wint Parking Krack 2023 – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Wie kroont zich tot Parking Krack? Of beter gezegd: de best parkerende vrachtwagenchauffeur van Vlaanderen? Brigade Electronics, aanbieder van veiligheidsoplossingen voor bedrijfsvoertuigen en rijdend materieel én rijschool Edco sloegen de handen in mekaar voor de uitwerking van een aartsmoeilijk rijvaardigheidsparcours. Elke chauffeur krijgt één kans om het traject af te leggen. Tijd en eventuele fouten […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo