DAF heeft de 50.000ste truck van de nieuwe generatie geproduceerd

DAF Trucks maakt bekend dat het zijn 50.000ste truck van de nieuwe generatie heeft geproduceerd. De truck is een DAF XG geleverd aan een Nederlandse klant.

De 50.000ste truck, aangedreven door een 480 pk Paccar MX-13 motor, werd geleverd aan Kleijn Transport, een bedrijf dat onder meer gespecialiseerd is in Europees containervervoer en zee- en luchtvrachtdiensten. Het bedrijf exploiteert een vloot van 220 vrachtwagens, waarvan meer dan 50% DAF’s. Ongeveer 50 van haar DAF’s zijn voertuigen van de nieuwe generatie.

Harald Seidel, President van DAF Trucks (rechts op de foto): “Nooit eerder in onze 95-jarige geschiedenis werd de indrukwekkende mijlpaal van 50.000 trucks zo snel na de marktintroductie bereikt”. Hij overhandigt de sleutels aan John Dekker, Financieel Directeur van Kleijn Transport.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo