Daimler Truck lanceert Rizon in de VS

De Daimler Truck Group heeft de lancering aangekondigd van een reeks elektrische trucks op de Amerikaanse markt. Onder de naam Rizon biedt het nieuwe merk drie varianten in het middelzware segment (7 – 8 ton), allemaal gebaseerd op de Fuso Canter.

De drie modellen zijn de e18L, e16L en e16M. Het merk biedt ook een verscheidenheid aan configuraties en opties “afgestemd op de unieke eisen van elke klant”. De elektrische batterijvoertuigen hebben een bereik van 177 tot 257 km (voor de L-variant met 3 batterijpakketten) en 120 tot 177 km (voor de M-variant met 2 batterijpakketten) op één lading. De Rizon-trucks zijn uitgerust met passieve en actieve veiligheidssystemen zoals actieve remassistentie en actieve zijbescherming.

De Rizon-trucks zijn bestemd voor bedrijven die zich bezighouden met stedelijke detailhandelslogistiek, last mile deliveries en gemeentelijk werk. Zij zullen in de Verenigde Staten worden gedistribueerd via een exclusieve overeenkomst met Velocity, een referentie in de bedrijfswagenindustrie met ongeveer 80 verkooppunten wereldwijd.

Lees alles over Daimler Truck Belgium Luxembourg

Daimler Truck Belgium Luxembourg

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo