Enkele technische innovaties voor de MAN TGE

De MAN TGE, die in 2017 werd gelanceerd, zal binnenkort zijn 100.000ste model de fabriek in Wrzesnia (Polen) zien verlaten. De 2023-versie van de MAN TGE profiteert van een aantal innovaties.

Het gamma omvat nu ook een versie met achterwielaandrijving, met enkele banden en een automatische transmissie met 8 versnellingen. Dit is een interessante ontwikkeling voor de klasse van 3,5 ton voertuigen met een bovenbouw, aangezien de lastverdeling bij deze voertuigen meer op de achteras geconcentreerd is. De achterwielaandrijving biedt daarom meer tractie. De TGE is ook leverbaar met vierwielaandrijving (17% van de verkoop in 2022). De basis TGE 4×4 is gebaseerd op een voertuig met voorwielaandrijving, maar er is ook een MAN TGE met permanente vierwielaandrijving op basis van een voertuig met achterwielaandrijving. Deze versie zou in het derde kwartaal van 2023 opnieuw beschikbaar moeten zijn. Tot slot heeft MAN Individual twee nieuwe aanbiedingen vanaf het derde kwartaal van 2023: een prestatie-upgrade (verhoging van het vermogen tot 202 pk voor bepaalde klanten zoals brandweerlieden en ambulancechauffeurs) en een luchtvering met vier trappen die verschillende rijmodi biedt. MAN verwacht een recordverkoop van de TGE in 2023.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo