Gilbert De Clercq is de Super Transporteur 1994 – 2023!

Aan het einde van de uitreiking van de Transport & Logistics Awards organiseerde Transportmedia de verkiezing van de Super Transporteur 1994 – 2023 onder alle voormalige Transporteurs van het Jaar. En het was Gilert De Clercq die won.

In tegenstelling tot de andere awards werden de deelnemers niet beoordeeld op een dossier. De Super Transporteur was meer een wedstrijd op basis van populariteit en reputatie. Het eindresultaat werd berekend door drie verschillende stemrondes te combineren, waarvan de eerste twee plaatsvonden vóór de Transport & Logistics Awards: een stem van de lezers van Transportmedia (meer dan 6.000 stemmers!), een stem van 30 experts en de stem van de 1.400 aanwezige VIP’s in de zaal.

“Een mooier eerbetoon aan onze overleden vader, stichter en grote voorbeeld Gilbert De Clercq konden we eerlijk gezegd niet bedenken. Dit is hartverwarmend. We zien dit echt wel als een bijzondere waardering”, zei Filip De Clercq nadat hij zijn trofee had ontvangen uit handen van Amanda Rasch (Managing Director Benelux van DKV Mobility, sponsor van de wedstrijd). “De klanten, de mensen uit de sector zelf, vele stakeholders, allemaal hebben ze kunnen meestemmen voor deze bijzondere prijs. Net daarom vinden we dit zo’n grote erkenning, voor alle medewerkers binnen ons bedrijf.”

Dankzij een uitstekende communicatiecampagne won Gilbert De Clercq voor H. Essers en Van Moer Logistics.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo