Hoe uw bedrijf talent voor zich wint

Wilt u de allerslimste trainees in transport en logistiek voor u aan het werk zetten? Grijp dan nu uw kans en word vandaag nog partner van de TL Hub Business Game 2023.

De vraag naar jong gediplomeerden is groot in de sector van transport en logistiek, gekenmerkt door haar vele knelpuntberoepen.

Zoals elk jaar organiseert TL Hub een wedstrijd tussen studenten (bachelor en master) aan hogescholen en universiteiten waar een logistieke, transport of supply chain opleiding wordt aangeboden. Het is meteen dé gelegenheid voor uw bedrijf om deze beloftevolle jongeren te inspireren en hen op uw werkvloer uit te nodigen.

Stel ze voor een uitdaging

Alleen de beste studenten van gespecialiseerde opleidingen in België strijden voor de overwinning in de TL Hub Business Game. Voor de editie van 2023 is TL Hub op zoek naar een partner die de studenten een uitdaging wil voorschotelen uit het bedrijfsleven. Kiest u dit jaar welke deze uitdaging is?

Deze bedrijven zijn u voorgegaan:

  • 2022 DHL Parcel
  • 2021 Distrilog
  • 2020 Rhenus Logistics
  • 2019 Kuehne + Nagel
  • 2018 GEFCO
  • 2017 Decathlon
  • 2016 H.Essers
  • 2015 Coca-Cola European Partners

Oordeel zelf

Uw gekozen uitdaging zal eerst worden verspreid over de deelnemende hogescholen en universiteiten uit ons land. Studenten werken vervolgens in teams en beschrijven hun potentiële oplossing(en) in een paper.

Voor een eerste selectie worden de twee beste cases van iedere deelnemende school doorgestuurd. Hieruit worden vijf laureaten geselecteerd om hun project te verdedigen bij u ter plaatse, tijdens een slotevenement, voor een jury bestaande uit experts.

Op 6 december vond de finale van de TL Hub Business Game 2022 in samenwerking met DHL Parcel plaats. Een verslag van die dag kan u hier terugvinden: https://transportmedia.be/2022/12/team-howest-wint-achtste-editie-tl-hub-business-game/

Staat u te trappelen om onze partner van dit jaar te worden? Neem dan zo snel mogelijk contact op en we maken voor u graag een offerte op maat.

 

Kim Lousberg

Project Manager

kim.lousberg@tl-hub.be

+32 492 50 41 16

TL Hub is een website gespecialiseerd in de publicatie van logistieke en supply chain vacatures in België.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo