Jost wil 50 Mercedes-Benz eActros kopen

Transportondernemer Jost heeft een intentieverklaring getekend die kan leiden tot een bestelling van 50 Mercedes-Benz eActros LongHaul elektrische trekkers. De serieproductie van dit nieuwe voertuig staat gepland voor 2024.

Het engagement van Jost volgt op andere initiatieven om de CO2-impact van zijn transportactiviteiten te verminderen en markeert zijn eerste stappen op het gebied van batterij-elektrische vrachtwagens. Met een bereik tot 500 kilometer zullen de 50 eActros LongHaul-trekkers ideaal zijn voor transporten over middellange afstand, een van de specialiteiten van de Jost groep.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo